Det er utarbeidet en ny standard planløsning for alle lavblokker i Prestestien borettslag. I tillegg er det fire alternative planløsninger å velge mellom.

Se alle planløsninger for lavblokk

Det er utarbeidet en ny standard planløsning for alle høyblokker i Prestestien borettslag. I tillegg er det alternative planløsninger å velge mellom.

Se alle planløsninger for høyblokk

bedre bolig

En planløsning forteller hvordan ditt nye bade- og vaskerom vil se ut. Den oppgir areal, rominndeling og plassering av fastmontert utstyr som toalett, dusj og vask. I tillegg viser den hvor det er opplegg for vaskemaskin. Det er utarbeidet en ny standard planløsning for alle bade- og vaskerom i Prestestien borettslag. I henhold til kontrakt er det denne løsningen som gjelder for deg. Våre arkitekter har også utarbeidet noen alternative planløsninger for leilighetene i både lavblokkene og høyblokkene.

HUSK
det er ikke mulig å foreta endringer etter 6 uker før oppstart i din leilighet

 

ny standard planløsning

Den nye standard planløsningen medfører minimalt med endringer i forhold til dagens løsning. Dette er et utmerket valg for deg som er godt fornøyd med hvordan ting er plassert før oppussing. Du vil få et nytt, flott og moderne bade- og vaskerom uten å merke noe særlig til planmessige endringer.

 

TILVALG
en alternativ planløsning gir deg valgfrihet og flere muligheter for individuell tilpasning mot et tillegg i pris

alternativ planløsning

Dersom du ønsker en annen utforming på ditt bade- og vaskerom har våre arkitekter utarbeidet flere alternativer. Felles for de alternative planløsningene er at funksjonalitet og effektiv utnyttelse av areal er prioritert. Du har for eksempel mulighet til å få et større bad eller nytt disponibelt rom. Se nøye gjennom planskissene og velg det som passer best for deg og ditt behov.

forside kontakt