bedre bolig

check mark Planløsning 2-roms leiligheter høyblokk                    check mark Planløsning 4-roms leiligheter høyblokk

 

Det er 14 lavblokker og 3 høyblokker, 17 blokker totalt, i Prestestien borettslag. Det er mange elementer som skal samspille for at et så stort prosjekt skal bli en suksess. For beboerne er tidsrammene kanskje det aller viktigste. Derfor har Anders O. Grevstad sammen med styret i borettslaget utarbeidet en ny standard planløsning og alternative planløsninger å velge mellom. Det er viktig å forstå at man ikke har ytterligere endringsmuligheter i forhold til planløsningen enn dette. Velg derfor med omhu og velg i tide.

HUSK
det er ikke mulig å foreta endringer etter 6 uker før oppstart i din leilighet

 

ny standard planløsning

Den nye standard planløsningen medfører minimalt med endringer i forhold til dagens løsning. Dette er et utmerket valg for deg som er godt fornøyd med hvordan ting er plassert før oppussing. Du vil få et nytt, flott og moderne bade- og vaskerom uten å merke noe særlig til planmessige endringer.

 

TILVALG
en alternativ planløsning gir deg valgfrihet og flere muligheter for individuell tilpasning mot et tillegg i pris

alternativ planløsning

Dersom du ønsker en annen utforming på ditt bade- og vaskerom har våre arkitekter utarbeidet flere alternativer. Felles for de alternative planløsningene er at funksjonalitet og effektiv utnyttelse av areal er prioritert. Du har for eksempel mulighet til å få et større bad eller nytt disponibelt rom. Se nøye gjennom planskissene og velg det som passer best for deg og ditt behov.

 

Leilighet typer høyblokk. Trykk for større bilde